iletişim hattı +90532 400 2886

Hisar Antik

Antika Hisar olarak Biz'den bir haber...

Antika ve Gümüş Alanlar olarak tarihsel güzelliğe sahip değerlerin korunması gerekliliğine inanır, bu tur değerleri antika meraklılarıyla buluşturmak için çalışmaktayız. Seramik, antika mobilya, tablolar, çiniler, mücevherat, antika halı, resim, hat yazı, el yazması Kuran, plak ve her nevi eski eşya alım satımıyla ilgilenmekle beraber objelerin onarımını da sağlıyoruz. Ayrıca antika eşyalar için ücretsiz değerlendirme hizmeti sağlıyoruz.

Antika alanındaki başarımız yıllarca elde edilen tecrübelerden ve hizmet kalitemizden kaynaklanmaktadır. Her nevi antika eşya ve gümüş eşyalarınızı değerlendirmek için yapmanız gereken tek şey Hisar Antik ile iletişime geçip ürünlerinizin resimlerini tarafımıza ulaştırmanız.

Eski zamandan modern zamana kadar insanlık tarihinin tüm kalıntılarından oluşan antika eşyalara sahibiz.

Antika ürün stokumuz zengin çeşitlerimizle oluşmakla beraber sanat eserlerini de (tablolar, heykeller vb.) içermektedir. Mağazamızdaki antikalar siz değerli müşterilerimizin ilgisine sunulurken, stoklarımızda çeşitliliğimizi yansıtan ve yüksek kaliteli ürünlerimiz sergilenmektedir. Firmamız, antika eşyalar, çerçeveler, aynalar, sandalyeler,tablolar ,resimler, el dokuma halılar, gümüş eşyalar, osmanlı objeler, el yazmalar ve daha fazlası gibi çok geniş seçme sansı sağlamaktadır.

Daha fazla bilgi için deneyimli personelimizle iletişime geçiniz

0216-337-07-17 0532-400-28-86

hakankartal69@gmail.com

Adresimizi de ziyaret edebilirsiniz:

Moda Caddesi Tellezade Sokak No: 23 A Kadıköy İstanbul , İstanbul

HABER GALERİSİ

© 2015 - Hisar Antik Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.